Beoordelingen & opmerkingen (4)

Geschroeide eendenborst met honing, ketjap en gember

Deze eendenborst is de lekkerste die ik ooit gemaakt heb. Het gerecht is ook snel en eenvoudig te bereiden. Ik eet het graag met geroosterde seizoensgroenten.
Beoordelingen (4)


Opmerking:
21 okt 2010
Ros zei:
Andere ingrediënten gebruikt. inplaats var rijst wijn heb ik jenever en witte wijn gebruikt
 
Opmerking:
21 okt 2010
Ros zei:
 
07 jan 2016
Beoordeeld door: suzannemail13
Het was een heerlijk recept en ga het in de toekomst zeker vaker gebruiken bij eendenborst.
 
11 jul 2017
Beoordeeld door: LiekevanZwienen
Ik gebruikte stemgember ipv verse gember en ipv rijstwijn gebruikte ik witte alcoholvrije wijn. Is wat ik thuis Had staan. Perfekte smaak. De knapperige koetswerk alleen helaas zachter nadat het uit het folie kwam maar de smaak was perfect.
 

Geschiedenis

Recent bekeken


Recent gezocht