Gevulde tomaten met pesto

    Gevulde tomaten met pesto

    57keer bewaard
    30min


    103 personen hebben dit gemaakt

    Een vriend van me maakt deze gevulde tomaten regelmatig voor me en ze zijn heerlijk! Je kunt ze al geruime tijd van te voren maken en 15 minuten voor de gasten arriveren nog even in de oven afbakken. De geur zal iedereen doen watertanden.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 10 kleine rijpe tomaten
    • 7 el zelfgemaakte of kant-en-klare pesto
    • 100 gr versgeraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius (Gasoven stand 4).
    2. Snij de tomaten doormidden en schep ongeveer 1 eetlepel vruchtvlees uit het midden. Vul dit met pesto en bestrooi royaal met kaas. Leg de tomaten in een goed ingevette ovenschaal of bakplaat.
    3. Doe de tomaten in een voorwarmde oven totdat de kaas gesmolten is en bubbelt en het een mooi bruin kleurtje gekregen heeft. Serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren