Komkommerraita

    Komkommerraita

    33keer bewaard
    45min


    125 personen hebben dit gemaakt

    Deze koude, verfrissende raita serveer ik graag met de lamstajine van deze website. Bereid de salade eerder op de dag en laat in de koelkast de smaken intrekken en verstevigen. Naar smaak kunt u meer munt toevoegen, maar gebruik geen gedroogde munt, omdat die niet hetzelfde smaakt.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 2 komkommers, geschild, zaad verwijderd en in dunne plakjes
    • 1 pak (500 gr) Griekse yoghurt
    • 3 eetlepels citroensap
    • 2 eetlepels verse munt, fijngesneden
    • 1/2 theelepel rietsuiker
    • 1/4 tl zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. In een kom komkommer, yoghurt, citroensap, munt, suiker en zout vermengen. Afdekken en minstens 3 uur in de koelkast zetten, bij voorkeur een nacht.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren