Krab en gruyère quiche

    Krab en gruyère quiche

    22keer bewaard
    55min


    540 personen hebben dit gemaakt

    Deze eenvoudig te maken quiche met zeevruchten is zeer geschikt als brunch of een licht diner.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 losgeklopte eieren
    • 125 gr mayonaise
    • 2 el bloem
    • 100 ml melk
    • 125 gr krabvlees
    • 125 gr Gruyère kaas, in blokjes gesneden
    • 1/2 bosje lente-uitjes, fijngehakt
    • 1 kant-en-klare taartbodem (voor hartige taart) met een doorsnede van 23 centimeter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:55min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius (Gasoven stand 4).
    2. In een middelgrote kom, roer de eieren, mayonaise, bloem en melk door elkaar totdat alles goed gemengd is. Roer het krabvlees, de kaas en stukjes lente-ui erdoor. Verdeel het mengsel over de kant-en-klare taartbodem.
    3. Bak gedurende 40-45 minuten, of net zolang totdat een mes die je in het midden van de taart steekt er schoon uitkomt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren