Cajun burgers

    (131)
    25 minuten

    Deze pikante burgers worden op de barbecue bereid en geserveerd met een hete barbecuesaus.


    145 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr rundergehakt
    • 3 eetlepels paneermeel
    • 1 ei
    • 3 lente-uitjes, fijngesneden
    • 1 eetlepel Cajunkruiden
    • 1 eetlepel mosterd
    • 4 eetlepels barbecuesaus
    • 1 theelepel Cajunkruiden
    • 4 plakjes cheddar

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. De barbecue goed heet laten worden.
    2. In een middelgrote kom gehakt, paneermeel, eieren, lente-ui, mosterd en 1 eetlepel Cajunkruiden mengen en tot 4 burgers kneden.
    3. In een kleine kom barbecuesaus met 1 theelepel Cajunkruiden mengen.
    4. Het barbecuerooster licht met olie invetten en de burgers 5 minuten per kant gaar bakken. Een plakje kaas op de burgers leggen en laten smelten. Serveren met de gekruide barbecuesaus.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (131)

    Beoordelingen in het Nederlands (2)

    0

    Maak niet zo vaak hamburgers en als ik het doe zoek ik altijd naar een goed recept. Deze heb ik gemaakt met Verstegen cajun kruiden en normale uien. Niet op de BBQ maar op een tafelgril. Als saus hebben wij Jopie gebruikt. Moet zeggen dat dit de lekkerste hamburger was die we hebben gegeten.  -  19 mrt 2012

    michiel
    van
    0

    Heerlijk lekker pittig en makkelijk. Ik ben net in New Orleans geweest en had kruiden mee naar huis genomen.  -  22 sep 2009

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties