Merlotpepersaus voor biefstuk

    (54)

    Een snelle saus op basis van Merlot en peperkorrels. Heerlijk over een entrecote of een lekkere dikke biefstuk!


    47 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 el boter
    • 4 champignons, in plakjes
    • 1 geperst teentje knoflook
    • 2 eetlepels hele zwarte peperkorrels
    • 4 eetlepels Merlot
    • 1 eetlepel balsamico
    • 3 eetlepels worcestersaus
    • 1/2 theelepel verse rozemarijn, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. In een sauspan op middelhoog vuur de boter smelten en hierin champignons, knoflook en peperkorrels sauteren tot de champignons gaar zijn. Wijn, balsamico en worcestersaus toevoegen, het vuur matig hoog zetten en de saus 1/3 laten slinken. Rozemarijn erdoor roeren en 1-2 minuten laten koken zodat de geuren vrijkomen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (54)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren