Pesachbrownies

    (25)
    1 uur 20 minuten

    Wie zegt dat je tijdens Pesach niet van brownies kunt genieten? Deze hebben een heerlijke, volle chocoladesmaak!


    30 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 4 eieren
    • 300 gr basterdsuiker
    • 225 gr gesmolten boter
    • 6 el matsemeel
    • 75 gr cacao
    • 125 gr gehakte walnoten (optioneel)
    • 115 gr chocola, gesmolten
    • 1 el zachte boter
    • 1/8 tl water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Extra tijd: 40min  ›  Klaar in:1uur20min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C/gasstand 4. Vet een vierkante bakplaat (20 cm breed) in.
    2. Vermeng in een middelgrote mengkom eieren, suiker en boter. Roer het matsemeel, cacaopoeder en walnoten (optioneel) erdoor. Giet het mengsel op de bakplaat.
    3. Bak 30 minuten op 180°C/gasstand 4.
    4. Vermeng in een klein mengkommetje chocola, boter en water. Schenk dit over de afgekoelde brownies en spreid goed uit.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (25)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 10 collecties