Perzik van de barbecue

    Perzik van de barbecue

    13keer bewaard
    23min


    110 personen hebben dit gemaakt

    Dit perzikdessert van de barbecue kan niet eenvoudiger. Voor serveren een scheutje honing over elke perzik schenken en garneren met gehakte noten.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 4 perziken, gehalveerd en pit verwijderd
    • 1 el plantaardige olie
    • 2 el honing
    • 275 gr smeerbare kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 8min  ›  Klaar in:23min 

    1. De barbecue matig heet laten worden.
    2. Perzik met een dun laagje olie insmeren. Met gesneden kant naar beneden op de barbecue leggen en 5 minuten roosteren of tot de onderkant mooie gegrilde lijnen heeft. De perzik omdraaien en een beetje honing erover schenken. Een lepel zachte kaas in de pitholte scheppen en nogmaals 2-3 minuten roosteren, of tot de kaasvulling warm is. Direct serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren