Pesach brownies

    Pesach brownies

    3keer bewaard
    45min


    18 personen hebben dit gemaakt

    Ik heb jarenlang geëxperimenteerd om brownies op basis van matzemeel te maken. Deze zijn het lekkerst!

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 5 eieren
    • 500 gr kristalsuiker
    • 300 ml plantaardige olie
    • 100 gr matzecakemeel
    • 125 gr cacaopoeder
    • 150 gr walnoten, gehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:45min 

    1. Eieren en suiker opkloppen. Olie toevoegen. Cakemeel en cacaopoeder erdoor mixen. Noten erdoor roeren (of deze als bovenlaag toevoegen, zie voetnoot).
    2. Het beslag in een ingevette bakvorm van 23x33 cm scheppen en 30 minuten op 160°C/gasstand 3 bakken. De brownies controleren en zo nodig nog 5 minuten bakken. Het geheim van een lekkere stevige brownie is om ze niet gaar te bakken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren