Pesto met 3 pepers

    Pesto met 3 pepers

    5keer bewaard
    15min


    9 personen hebben dit gemaakt

    In dit recept worden rode paprika, zwarte peper en kleine pepertjes verwerkt tot een pesto met iets meer Parmezaanse kaas en iets minder basilicum dan gewone pesto's. De smaak van zoete rode paprika is overheersend. Heerlijk gegrild op een geroosterde boterham of door de pasta. De pesto is 3 dagen in de koelkast houdbaar.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 65 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • 4 eetlepels extra virgin olijfolie
    • 80 gr rode paprika, fijngesneden
    • 10 gr vers basilicumblad
    • 1/4 theelepel gedroogde chilischilfers
    • gemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Parmezaanse kaas en olijfolie in blender of keukenmachine tot een gladde saus pureren.
    2. Rode paprika, basilicum, chilischilfers en zwarte peper toevoegen en wederom tot een gladde saus pureren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren