Sla wraps met kip en kersen

    Sla wraps met kip en kersen

    6keer bewaard
    25min


    260 personen hebben dit gemaakt

    De knapperige en verfrissende slablaadjes gaan heel goed samen met het fruitige kipmengsel.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 el plantaardige olie
    • 1 el gemalen verse gember
    • 600 gr kipfilet in stukjes
    • 2 el rijstazijn
    • 2 el teriyakisaus
    • 1 el honing
    • 450 gr verse kersen, ontpit en gehalveerd
    • 175 gr geraspte wortelen
    • 3 lente-uitjes, in dunne ringetjes gesneden
    • 5 el amandelschijfjes
    • 23 blaadjes (knapperige) sla

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm 1 el olie in een grote koekenpan (op middelmatig vuur). Voeg de gember en kip toe en bak gedurende 7-10 minuten aan totdat de kip gaar is. Zet apart.
    2. Klop in een grote kom 1 el olie, azijn, teriyakisaus en honing door elkaar. Voeg het kipmengsel, de kersen, wortel, lente-ui en amandelen toe en roer alles goed door elkaar.
    3. Om te serveren schep je 1/12e van het kip/kersenmengsel in het middel van ieder blaadje sla. Rol het blaadje sla om de vulling heen en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren