Thaise viskoeken

    Thaise viskoeken

    2keer bewaard
    50min


    31 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudig en smakelijk alternatief voor vis. U kunt eindeloos variëren!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 450 gr visfilet zonder graat, in stukjes
    • 75 gr bloem
    • 2 eetlepels oestersaus
    • 2 eetlepels zoete Thaise chilisaus
    • 1 theelepel vissaus
    • 1 theelepel basterdsuiker
    • 2 eetlepels verse koriander, fijngesneden
    • 4 lente-uitjes, in plakjes
    • 1 ei
    • witte bloem
    • olie om te bakken (4-5 eetlepels)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 40min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:50min 

    1. Vis, bloem, oestersaus, chilisaus, vissaus, basterdsuiker, koriander, lente-ui en ei in een keukenmachine goed vermengen. 30 minuten in de koelkast zetten.
    2. Vorm het mengsel tot viskoeken en bestrooi ze met bloem.
    3. In een zware koekenpan op matig hoog vuur de olie verhitten en de viskoeken daarin in 8-10 minuten aan beide kanten goudbruin bakken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties