Tien teentjes marinade

    (2)
    8 uur 10 minuten

    Liefhebbers van knoflook, deze marinade is voor jullie! Lekker bij een stuk runderrollade (2 kg) of 8 grote kipfilets.


    192 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 150 ml plantaardige of olijfolie
    • 5 eetlepels worcestersaus
    • 4 eetlepels ketjap
    • 3 eetlepels HP-saus (bruine saus)
    • 4 eetlepels water
    • 1/2 theelepel zout
    • peper naar smaak
    • 1/2 ui, in stukjes gesneden
    • 10 teentjes knoflook, gepeld en fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 8uur  ›  Klaar in:8uur10min 

    1. In een kom alle ingrediënten goed vermengen.
    2. Met een scherp mes meerdere gaatjes in het vlees steken en dit vervolgens in een ondiepe ovenschaal leggen. Marinade nogmaals doorroeren en langzaam over het vlees schenken. Verspreid knoflook en ui over de bovenkant van het vlees.
    3. Afdekken en een nacht (tot maximaal 36 uur) in de koelkast laten marineren. Bereiden naar wens.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Beoordelingen in het Nederlands (2)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren