Vegan brownies

    Vegan brownies

    16keer bewaard
    25min


    854 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijk klef van binnen, wat ik een goede eigenschap vind. Als je de voorkeur geeft aan een meer stevige brownie, laat ze dan iets langer in de oven staan. Heerlijk voor veganisten, of mensen met een allergie voor eier- of melkproducten. Voeg naar eigen smaak andere ingrediënten toe, zoals hazelnoten, walnoten of zonnebloempitten.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 250 gr bloem
    • 350 gr suiker
    • 65 gr pure cacaopoeder
    • 1 theelepel bakpoeder
    • 1 theelepel zout
    • 250 ml water
    • 250 ml plantaardige olie
    • 1 theelepel vanille-extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C/gasstand 4.
    2. In een grote kom bloem, suiker, cacaopoeder, bakpoeder en zout vermengen. Water, plantaardige olie en vanille toevoegen en goed vermengen. Gelijkmatig over een bakvorm van 23x33 cm verdelen.
    3. 25-30 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot de bovenkant niet meer glanzend is. Minimaal 10 minuten laten afkoelen alvorens in vierkantjes te snijden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    van
    3

    - 24 mei 2012

    van
    1

    met zonnebloemolie niet zo lekker.heb t nog eens gemaakt met rijstolie en wat cocos en veel minder suiker! delicious - 14 nov 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren