Zabaglione (Italiaans dessert)

    (21)
    22 minuten

    Dit klassieke Italiaanse dessert is mijn favoriet. Serveer er verse vijgen, frambozen, koekjes of zelfs vanille-ijs bij!


    24 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 5 eierdooiers
    • 100 gr suiker
    • 6 eetlepels Marsala

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:22min 

    1. Klop in een kom de eierdooiers en suiker samen, tot de suiker is opgelost. Verwarm au-bain-marie (de kom op een pan met kokend water). Voeg de marsalawijn toe. Blijf net zolang kloppen met een garde tot het mengsel dikker wordt en er bubbeltjes ontstaan.
    2. Haal van het vuur en serveer direct, bijvoorbeeld met verse rode vruchten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (21)