Zabaglione (Italiaans dessert)

    Zabaglione (Italiaans dessert)

    5keer bewaard
    22min


    21 personen hebben dit gemaakt

    Dit klassieke Italiaanse dessert is mijn favoriet. Serveer er verse vijgen, frambozen, koekjes of zelfs vanille-ijs bij!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 5 eierdooiers
    • 100 gr suiker
    • 6 eetlepels Marsala

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:22min 

    1. Klop in een kom de eierdooiers en suiker samen, tot de suiker is opgelost. Verwarm au-bain-marie (de kom op een pan met kokend water). Voeg de marsalawijn toe. Blijf net zolang kloppen met een garde tot het mengsel dikker wordt en er bubbeltjes ontstaan.
    2. Haal van het vuur en serveer direct, bijvoorbeeld met verse rode vruchten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren