Chocaholics delight

    Chocaholics delight

    93keer bewaard
    8uur10min


    17 personen hebben dit gemaakt

    Een koude taart die je in handige porties kan snijden. Hemels voor iedereen die van chocola houdt! Wees geduldig, voor het beste resultaat moet de taart minstens 8 uur in de koelkast staan.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 5 king size mars repen
    • 2 twix repen, in stukjes
    • 125g boter, gesmolten
    • 2 eieren
    • 1 rol digestive koekjes, verkruimeld
    • 60g rozijnen
    • 60g gehakte hazelnoten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 8uur  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:8uur10min 

    1. Smelt de mars repen au bain marie. Als het vrij zacht is roer dan de gesmolten boter er door.
    2. Vet een bakblik van 23cm doorsnee in en bestrooi met koekkruimels. Meng de overgebleven koekkruimels met de stukjes twix.
    3. Roer de eieren door het gesmolten mars-mengsel. Haal van het vuur en roer het koekkruimel mengsel, de rozijnen en hazelnoten erdoor tot het goed gemengd is.
    4. Schenk het mengsel in het bakblik. Zet het bakblik een hele nacht (minimaal 8 uur) in de koelkast. Haal uit het bakblik en snij in stukken. Gekoeld bewaren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (3)

    11

    Iedere verjaardag is deze taart erbij hoor. - 20 sep 2011

    van
    5

    hemels !!! maar iets lekkerder men 120g rozijnen en zorg dat je kleine taart puntjes sneid want hij vult heel erg!! - 28 jun 2012

    zondagskind
    1

    Super, deze taart houden we er in ! - 13 feb 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren