Kip en salsa quesadilla's

    Kip en salsa quesadilla's

    19keer bewaard
    30min


    Maak dit als eerste!

    Fantastisch recept voor alle liefhebbers van Mexicaans eten. Snel en makkelijk! Serveer met salsa en zure room.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 1 kipfilet, in reepjes
    • 1 eetlepel plantaardige olie
    • 1 ui, in reepjes
    • 2 eetlepels salsa
    • 10 bloemtortilla's
    • 200g geraspte Cheddar kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 C / Gasovenstand 4. Bedek een bakplaat met bakpapier.
    2. Braad de kipreepjes aan in de plantaardige olie in een grote koekenpan tot het vlees van binnen wit is. Voeg de uit toe en roerbak deze tot ze doorzichtig zijn. Meng de salsa erdoor (je kunt naar smaak meer toevoegen).
    3. Leg de tortilla's tussen twee vochtig gemaakte velletjes keukenpapier en doe deze 1 minuut in de magnetron op hoog vermogen.
    4. Vul de helft van 1 tortilla met het kipmengsel en kaas, en vouw de tortilla dan dubbel. herhaal dit voor de resterende tortilla's. Leg de queasadilla's op de bakplaat.
    5. Bak de quesadilla's in de voorverwarmde oven tot de kaas is gesmolten. Snij ze elk in vier stukken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren