Geblaarde cherrytomaat

    Geblaarde cherrytomaat

    Foto recept: Geblaarde cherrytomaat
    1

    Geblaarde cherrytomaat

    (135)
    10min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Een makkelijke, lekkere en leuke manier om in 1 minuut een bijgerecht te bereiden. Voorzichtig zijn en snel - ze moeten blaasjes vormen, niet barsten!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 theelepels boter
    • 1 theelepel gedroogde basilicum of 1 eetlepel verse basilicum, fijngesneden
    • 1 bakje cherry tomaten
    • 1/2 theelepel ruwe basterdsuiker
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. In een koekenpan op een matig hoog vuur de boter smelten. Cherry tomaten, basilicum en suiker toevoegen. Ong. 30 seconden koken, vervolgens op smaak brengen met zout en peper. Nog een paar seconden koken tot de tomaten net blaarvorming krijgen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (135)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren