Chocoladeglazuur

    Chocoladeglazuur

    (0)
    Voeg toe aan favorieten!
    8min


    Maak dit als eerste!

    Romige chocoladeglazuur is snel en eenvoudig te maken.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 225g ongezouten boter, zacht
    • 50g cacaopoeder
    • 1/2 theelepel vanille extract
    • 225g glaceersuiker
    • 1 eetlepel melk (indien nodig)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 8min  ›  Klaar in:8min 

    1. Mix met een elektrische mixer de boter in een grote kom zacht en romig. Voeg de rest van de ingrediënten toe, behalve de melk, en mix op de hoogste stand glad en luchtig. Voeg alleen melk toe als de glazuur te stijf is.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren