Chocoladeglazuur

    Chocoladeglazuur

    37keer bewaard
    8min


    24 personen hebben dit gemaakt

    Romige chocoladeglazuur is snel en eenvoudig te maken.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 225g ongezouten boter, zacht
    • 50g cacaopoeder
    • 1/2 theelepel vanille extract
    • 225g glaceersuiker
    • 1 eetlepel melk (indien nodig)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 8min  ›  Klaar in:8min 

    1. Mix met een elektrische mixer de boter in een grote kom zacht en romig. Voeg de rest van de ingrediënten toe, behalve de melk, en mix op de hoogste stand glad en luchtig. Voeg alleen melk toe als de glazuur te stijf is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    2

    Wat een ontzettend leuk recept! Ik heb er heel veel plezier bij gehad om te maken! Ik en mijn mannetje hebben het samen gemaakt! De bloemen zijn ook erg lekker om op te peuzelen, aangezien wij die van marsepein na hebben gemaakt! Wij zijn echt heel erg blij! - 04 okt 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren