Pastaroomsaus met gerookte zalm

    Pastaroomsaus met gerookte zalm

    4keer bewaard
    40min


    24 personen hebben dit gemaakt

    Roomsaus met gerookte zalm, tomaat en verse peterselie. Kan geserveerd worden met allerlei soorten pasta, zoals fettucine, linguine of penne.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1/4 ui, fijngesneden
    • 50 gr boter
    • 225 gr gerookte zalm, in stukjes
    • 475 ml slagroom
    • 1 tomaat, in blokjes
    • 2 eetlepels verse peterselie, fijngesneden
    • gemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. In een koekenpan met boter de ui bakken tot deze glazig is.
    2. Zalm toevoegen en op een matig tot laag vuur ong. 2 minuten bakken.
    3. Vervolgens geleidelijk de room toevoegen. Blijven roeren tot de saus is ingedikt. Als alle room toevoegd is moet een dikke saus zijn ontstaan.
    4. Tomaat en peterselie erover verdelen en bestrooien met peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren