De beste Thaise pindasaus

    (261)

    Deze eenvoudige pindasaus hoeft niet gekookt te worden en heeft een authentieke Thaise smaak. Pittig en met volle pindasmaak is het een ideale dip voor kip, garnalen en rundvlees. U kunt hem zelfs door warme noedels scheppen voor een razendsnelle schotel.


    12 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 375 gr pindakaas
    • 125 ml kokosmelk
    • 3 eetlepels water
    • 3 eetlepels vers limoensap
    • 3 eetlepels ketjap
    • 1 eetlepel vissaus
    • 1 eetlepel hot chilisaus
    • 1 eetlepel verse gember, fijngesneden
    • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 4 eetlepels verse koriander, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. In een kom pindakaas, kokosmelk, water, limoensap, ketjap, vissaus, hot chilisaus, gember en knoflook vermengen. De koriander er net voor gebruik doorheen roeren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (261)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties