Inloggen Aanmelden

De beste Thaise pindasaus

Deze eenvoudige pindasaus hoeft niet gekookt te worden en heeft een authentieke Thaise smaak. Pittig en met volle pindasmaak is het een ideale dip voor kip, garnalen en rundvlees. U kunt hem zelfs door warme noedels scheppen voor een razendsnelle schotel.

Stephanie M.

Ingrediënten
Porties: 16 

  • 375 gr pindakaas
  • 125 ml kokosmelk
  • 3 eetlepels water
  • 3 eetlepels vers limoensap
  • 3 eetlepels ketjap
  • 1 eetlepel vissaus
  • 1 eetlepel hot chilisaus
  • 1 eetlepel verse gember, fijngesneden
  • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 4 eetlepels verse koriander, fijngesneden

Bereidingswijze
Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

  1. In een kom pindakaas, kokosmelk, water, limoensap, ketjap, vissaus, hot chilisaus, gember en knoflook vermengen. De koriander er net voor gebruik doorheen roeren.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties

Sauzen
Sauzen (464)