De beste Thaise pindasaus

    De beste Thaise pindasaus

    38keer bewaard
    15min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Deze eenvoudige pindasaus hoeft niet gekookt te worden en heeft een authentieke Thaise smaak. Pittig en met volle pindasmaak is het een ideale dip voor kip, garnalen en rundvlees. U kunt hem zelfs door warme noedels scheppen voor een razendsnelle schotel.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 375 gr pindakaas
    • 125 ml kokosmelk
    • 3 eetlepels water
    • 3 eetlepels vers limoensap
    • 3 eetlepels ketjap
    • 1 eetlepel vissaus
    • 1 eetlepel hot chilisaus
    • 1 eetlepel verse gember, fijngesneden
    • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 4 eetlepels verse koriander, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. In een kom pindakaas, kokosmelk, water, limoensap, ketjap, vissaus, hot chilisaus, gember en knoflook vermengen. De koriander er net voor gebruik doorheen roeren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren