Duivelse worstjes

    Duivelse worstjes

    14keer bewaard
    25min


    72 personen hebben dit gemaakt

    Een pikant tintje aan alledaagse worst waar kinderen en volwassenen dol op zullen zijn! Serveren met aardappelpuree, zoete aardappels of op een bedje van gestoomde rijst met groenten.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr runder- of varkensworst
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 125 ml water
    • 1 theelepel ketjap
    • 2 eetlepels worcestersaus
    • 1 eetlepel mosterd
    • 1/4 theelepel cayennepeper (of naar smaak)
    • 2 eetlepels tomatenpuree
    • 1 eetlepel bruine suiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. In een koekenpan de olie verhitten en daarin de worsten bruin en gaar bakken. Overbodig vet uit de pan gieten.
    2. Alle andere ingrediënten met het water tot een saus mengen. Aan de worst toevoegen, roeren tot de saus begint te pruttelen en vervolgens op een laag vuur laten sudderen. Gedurende ong. 10 minuten af en toe roeren en serveren met aardappelpuree, zoete aardappel of op een bedje rijst met groenten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    1

    Heerlijk voor een volwassene,maar voor kinderen veel te scherp - 04 aug 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren