Dip van artisjok en geroosterde rode paprika

    Dip van artisjok en geroosterde rode paprika

    8keer bewaard
    45min


    178 personen hebben dit gemaakt

    Een pikante dip waarmee u vast en zeker indruk maakt. Een perfecte dip bij crackers of een knapperig broodje.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 2 eetlepels boter
    • 1 prei, gesneden
    • 1 blikje (390 gr) artisjokhart, uitgelekt en in stukjes
    • 200 gr geroosterde rode paprika uit pot, uitgelekt en in stukjes
    • 100 gr vers geraspte Parmezaanse kaas
    • 3 eetlepels mayonaise

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:45min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4.
    2. In een sauspan op een middelhoog vuur de boter smelten. Prei bakken tot deze zacht is. Vermengen met artisjokhart, geroosterde rode paprika, Parmezaanse kaas en mayonaise en overscheppen in een vierkante ovenschaal van 20x20 cm.
    3. 30 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot de dip pruttelt en lichtbruin van kleur is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren