Dip van spinazie en artisjok

    Dip van spinazie en artisjok

    10keer bewaard
    25min


    207 personen hebben dit gemaakt

    Een indrukwekkend borrelhapje. Serveren met dunne sneetjes geroosterd stokbrood.

    Ingrediënten
    Porties: 32 

    • 300 gr gehakte diepvriesspinazie, ontdooid
    • 1 blikje (390 gr) artisjokhart, uitgelekt en in stukjes
    • 75 gr Parmezaanse kaas, geraspt
    • 110 gr mozzarella, geraspt
    • 1/4 theelepel gemalen witte peper
    • 1 theelepel vers citroensap
    • 4 eetlepels Parmezaanse kaas, vers geraspt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4.
    2. In een middelgrote schaal spinazie, artisjokhart, Parmezaanse kaas, mozzarella, witte peper en citroensap goed mengen. Het mengsel in een ovenschaal van 1 liter scheppen en de resterende Parmezaanse kaas erover verdelen.
    3. 15-20 minuten bakken tot de schaal borrelt. Direct serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren