Paasei cakejes

    Paasei cakejes

    19keer bewaard
    35min


    237 personen hebben dit gemaakt

    Een cakeje voor Pasen met een verrassingsei erin.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 275 gr bloem
    • 2 1/2 theelepel bakpoeder
    • 1 theelepel zout
    • 150 boter of margarine, op kamertemperatuur
    • 225 gr donkerbruine basterdsuiker
    • 150 gr suiker
    • 2 eieren
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 300 ml melk
    • 24 mini chocolade-eitjes, uitgepakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4. 2 bakvormen voor 12 muffins invetten of met papieren vormpjes vullen. Via een zeef bloem, bakpoeder en zout mengen en apart zetten.
    2. In een grote kom boter, basterdsuiker en rietsuiker tot een luchtige mousse opkloppen. 1 voor 1 de eieren erdoor kloppen, vervolgens de vanille erdoor roeren. Afwisselend met de melk door het meelmengsel tot een grof gemengd beslag kloppen.
    3. Elke muffinvorm voor 1/3 met beslag vullen en het chocolade ei in het beslag plaatsen. Tot 2/3 aanvullen met het resterende beslag.
    4. Gedurende 18-20 minuten in de voorverwarmde oven goudbruin bakken. De muffins zijn gaar als de bovenkant terugveert als u er lichtjes op tikt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    0

    ze zijn super leuk!!! - 12 mrt 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren