Ananasvulling voor toetjes

    (70)

    Ananascustard, om te gebruiken in bijna ieder dessert, ook voor Engelse trifles en sponges.


    77 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 100 g poedersuiker
    • 4 eetlepels (60 ml) bloem
    • een snufje zout
    • 1 ei
    • 150 g verse ananas, in blokjes gesneden
    • 175 ml ananassap
    • een flink klontje boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Meng in een au bain-marie pannetje de suiker, het meel en het zout. Roer het ei, de ananas en het ananassap erdoor. Laat het onder geregeld roeren goed warm worden. Roer de boter er door als het een dikke saus is geworden en neem dan het au bain-marie pannetje uit het water en laat het afkoelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (70)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren