Biefstuk van de haas met jus van rode wijn en balsamico azijn

    Biefstuk van de haas met jus van rode wijn en balsamico azijn

    18keer bewaard
    20min


    1157 personen hebben dit gemaakt

    Biefstuk wordt dichtgeschroeid en dan afgeblust met rode wijn en balsamico azijn - een snel en eenvoudig, maar ook erg feestelijk diner voor twee.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 biefstukjes van de haas
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 4 eetlepels (60 ml) balsamico azijn
    • 4 eetlepels (60 ml) droge witte wijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Strooi zout en peper over beide kanten van de biefstukjes.
    2. Verhit een braadpan op middelhoog vuur. Leg de biefstukjes in de hete pan en bak ze 1 minuut per kant, of tot ze bruin zijn. Zet het vuur vrij laag, en voeg de balsamico azijn en rode wijn toe. Doe het deksel op de pan en bak ze 4 minuten per kant; giet de jus over het vlees als je het omdraait.
    3. Leg de biefstukjes op twee warme borden en schep er een eetlepel jus over. Dien direct op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (3)

    vdhsonja
    van
    1

    welke soorten biefstukken zijn daar voor ook geshikt bedankt vdhs - 06 jul 2011

    0

    is het nu " droge witte wijn " of rode wijn ??????? want ze worden beide vernoemd , zal wel rode zijn zeker ? - 08 feb 2016

    MaartjeRieb
    0

    kan je ook gewone biefstuk gebruiken?? - 21 mei 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren