Broodbeleg van peren

    Broodbeleg van peren

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudige, zoet peren-broodbeleg... voor op brood, en ook voor toast of Engelse scones.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 peren - geschild en klokhuizen verwijderd, grof geraspt
    • 1 eetlepel stemgember of geconfijte gember
    • 2 theelepels vanille-extract (of een zakje vanillesuiker)
    • 1 eetlepel poedersuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. Doe de peren, gember, vanille en suiker in een kleine magnetronschaal met deksel en verhit 2 minuten op vol vermogen in de magnetron. Neem het deksel van de schaal en verhit de perenmoes nog een paar keer een minuut (en laat het dan steeds ook een minuut nagaren), onder af en toe roeren, tot het dikker en smeerbaar wordt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren