Broodjes varkensschouder (Pulled Pork sandwiches)

    Broodjes varkensschouder (Pulled Pork sandwiches)

    16keer bewaard
    4uur45min


    3499 personen hebben dit gemaakt

    Het water zal je in de mond lopen van dit heerlijk zachte varkensvlees uit de slow cooker. Serveer het met barbecue-saus op een zacht broodje en leg er wat sla en chips naast.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1/2 liter runderbouillon uit pak of pot
    • 1 1/4 kg spare ribs zonder bot
    • 500 g barbecuesaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 4uur30min  ›  Klaar in:4uur45min 

    1. Giet de runderbouillon in de slow cooker en doe de spare ribs (zonder bot) erbij. Zet de cooker 4 uur op hoog. Het vlees moet gemakkelijk uit elkaar vallen. Neem het vlees uit de pan en trek en scheur het met twee vorken in kleine stukjes.
    2. Verwarm de oven voor op 180 C. Doe de stukjes vlees in een ovenschaal of gietijzeren braadpan en roer de barbecuesaus erdoor.
    3. Bak 30 minuten in de oven, tot alles goed doorverwarmd is. Leg het vlees in een dikke laag op zachte broodjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren