Gevulde champignons met worst en kaas

    Heerlijke knabbels voor een party. Vul champignons met stukjes worst en cream cheese en laat ze bruin worden onder de grill.


    275 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 225 g Italiaanse varkensvleesworst, velletje erafgehaald en in kleine stukjes gesneden
    • 200 g roomkaas - op kamertemperatuur
    • 250 g champignons, de steeltjes verwijderd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 3min  ›  Klaar in:23min 

    1. Verwarm de grill van de oven voor.
    2. Leg de stukjes worst in een grote, diepe braadpan. Bak op middelhoog vuur tot de worst gelijkmatig bruin is. Giet het vrijgekomen vet af en doe de worst in een middelgrote kom.
    3. Roer roomkaas door de stukjes worst, en schep dat dan in de hoedjes van de champignons.
    4. Leg de gevulde champignonhoedjes met de vulling naar boven op een bakplaat uit. Laat ze 2 tot 3 minuten roosteren onder de grill, tot ze licht gebruind zijn.

    Tip:

    Meng gelijke delen fijngemalen Parmezaanse kaas met paneermeel en strooi dat over de gevulde paddestoelen voor een kruimelige korst.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren