Snelle Chinese vermicelli

    Snelle Chinese vermicelli

    4keer bewaard
    20min


    123 personen hebben dit gemaakt

    Een snelle maaltijd in de wok; mie met knoflook, sojasaus en gedroogde Spaanse pepertjes. Garneer het desgewenst met gesneden bosuitjes en pinda’s.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 225 g rijstmie
    • 2 eetlepels plantaardige olie
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 1 eetlepel sojasaus of ketjap
    • 1/2 eetlepel chilisaus
    • zout en peper naar smaak
    • 1 bosuitje, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Breng water aan de kook in een grote pan. Kook de mie 4 tot 5 minuten of tot ze ‘al dente’ zijn. Giet het water af.
    2. Verhit een grote braadpan met olie op matig vuur. Bak de knoflook tot die zacht wordt. Doe de gekookte mie erbij en breng het op smaak met sojasaus, chilisaus, zout en peper. Garneer met kleingesneden bosuitjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren