Frambozenazijn

    Frambozenazijn

    6keer bewaard
    5min


    20 personen hebben dit gemaakt

    Een geweldig lekkere frambozenazijn en heel gemakkelijk te maken. Als smaakmaker bij je favoriete recepten, of in vinaigrettes.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 1 fles (500 ml) witte wijnazijn
    • 1/2 bakje verse frambozen (100 g)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Spoel de frambozen goed af, laat ze uitlekken en doe ze dan in een grote glazen pot of karaf. Giet de azijn erbij, sluit de pot of karaf heel goed af en laat het twee weken op een donkere, koude plaats staan.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren