Gebakken boerenkool

    Boerenkool over? Doe er eens iets anders mee. Dit recept is ook goed voor soortgelijke bladgroente zoals spinazie, snijbieten of rucola - of een combinatie ervan.


    153 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 3 eetlepels (45 ml) olijfolie
    • 1 ui, gesneden
    • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 100 g paneermeel
    • 400 g boerenkool, in reepjes gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verhit de olie in een grote braadpan op middelhoog vuur. Fruit erin al roerende de uien en knoflook tot die zacht zijn.
    2. Doe het paneermeel erbij en bak dat al roerend bruin.
    3. Roer de boerenkool erdoor en bak die mee tot hij slap wordt. Dit gerecht kan warm of koud gegeten worden.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties