Gepocheerde tonijnsteaks met kumquats

    Gepocheerde tonijnsteaks met kumquats

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    15 personen hebben dit gemaakt

    Verse tonijnsteaks gepocheerd in een versgemaakte, geurige bouillon. Geef er couscous bij.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 350 ml water
    • 1 eetlepel (15 ml) vers uitgeperst citroensap
    • 1 theelepel gemalen chilipepertjes
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 250 g tonijnsteaks
    • 3 kumquats, gewassen, pitjes verwijderd en in schijfjes gesneden
    • een handvol fijngeknipte verse koriander

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Meng in een middelgrote braadpan op matig vuur het citroensap en de pepertjes door het water. Breng het op smaak met peper en zout. Breng het zachtjes aan de kook.
    2. Leg de tonijnsteaks in het kokende water en strooi de kumquats en koriander eroverheen. Laat het ongeveer 15 minuten koken. De vis is gaar als hij makkelijk uit elkaar valt als je er met een vork inprikt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren