Rode aardappels met rozemarijn uit de oven

    Rode aardappels met rozemarijn uit de oven

    64keer bewaard
    30min


    530 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudig recept voor die heerlijke kleine rode aardappels.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kilo rode aardappelen, in vieren gesneden
    • 2 eetlepels (30 ml) olijfolie
    • 2 afgestreken theelepels (6 g) zout
    • 1 afgestreken theelepel vers gemalen zwarte peper
    • 1 volle theelepel gedroogde rozemarijn, fijngestampt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 250 C.
    2. Leg de aardappelen op een grote bakplaat en schep de olie, het zout, de peper en de rozemarijn erdoor zodat de aardappelen er aan alle kanten mee bedekt zijn. Spreid de aardappelen uit in een enkele laag.
    3. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven en roer ze af en toe even door. Dien direct op.

    Video

    Rode aardappels met rozemarijn uit de oven
    Rode aardappels met rozemarijn uit de oven

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    VeronicadeReus
    13

    Heerlijk, simpel en zó klaar! Ik heb ze met thijm, paprikapoeder, zeezout en knoflookteentjes gemaakt. Een succes! - 16 mrt 2014

    TienClevering
    6

    Goddelijk.. en best nog wel gezond en iedere idioot kan het! - 09 jun 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren