Geroosterde pompoen met appel en kaneel

    (9)

    Kleine geroosterde pompoenen, gevuld met eenvoudige appelmoes met kaneel - een heerlijk en opzienbarend bijgerecht voor dineetjes in de herfst.


    11 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 kleine pompoenen, de toppen erafgesneden
    • 450 g appelmoes
    • 1 afgestreken theelepel kaneelpoeder
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Verwarm de oven voor op 160 C. Vet een middelgrote ovenschaal licht in.
    2. Meng in een kleine kom de appelmoes, het kaneel en de zout en peper. Doe 1/4 van het mengsel in elke pompoen.
    3. Zet de pomoenen op de ovenschaal, dek ze af met aluminiumfolie en bak ze 1 uur en 45 minuten in de voorverwarmde oven, of tot ze zacht worden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (9)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren