Kippensoep

    (80)

    Snel en gemakkelijk klaar te maken, maar toch een heerlijke zelfgemaakte kippensoep.


    87 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 liter kippenbouillon
    • 3 of 4 wortels, in stukjes gesneden
    • 1 stengel bleekselderie, in stukjes gesneden
    • 1 ui, gesneden
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 2 kipfilets (borststukken)
    • een handvol fijngeknipte verse koriander

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Breng de kippenbouillon aan de kook in een middelgrote steelpan. Doe de wortels, bleekselderij, ui en knoflook erbij.
    2. Zet het vuur laag en leg de stukken kip in de bouillon. Doe het deksel op de pan en laat het 20 minuten zachtjes koken.
    3. Neem de stukken kip voorzichtig uit de soep en snijd ze in kleine stukjes. Doe die terug in de pan, roer de koriander door de soep en dien onmiddellijk op.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (80)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties