Pasta met kip, zongedroogde tomaten en pesto

    Pasta met kip, zongedroogde tomaten en pesto

    69keer bewaard
    30min


    812 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke doordeweekse warme maaltijd.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 500 g Farfalle (vlinder-) pasta
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 2 stukken kipfilet (borststukken,) in blokjes gesneden
    • gemalen chilipepertjes naar smaak
    • 30 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt en en in reepjes gesneden
    • 100 g kant-en-klare pesto

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet het kookwater af.
    2. Verhit de olie in een grote braadpan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook tot die zacht is en doe dan de kip erbij. Roer de gemalen chilipepertjes erdoor. Laat het bakken tot de kip goudbruin en gaar is.
    3. Meng in een grote kom de pasta, kip, zongedroogde tomaten en pesto. Schep het goed door elkaar, zodat alles gelijk verdeeld is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (4)

    marian
    van
    11

    Ontzettend snel klaar en erg lekker. Ik heb er wat sla bij geserveerd om de maaltijd helemaal compleet te maken. - 11 mrt 2010

    van
    0

    Champignons toegevoegd, beetje bassilicum eroverheen, stukje guller met de zongedroogde tomaten, en het wordt heerlijk. - 05 aug 2016

    RemondKarst
    0

    champignons en paprika toegevoegd en op het eind feta kaas erbij gedaan deze houden we erin - 04 aug 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren