Penne met geroosterde groenten en tapenade

    Penne met geroosterde groenten en tapenade

    2keer bewaard
    30min


    67 personen hebben dit gemaakt

    Gebakken asperges, rode paprika, champignons en lekker veel knoflook worden door pasta met olijftapenade geschept.

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 1/4 bosje verse asperges, geschild, eindstukje afgesneden
    • 2 rode paprika’s, in reepjes gesneden
    • 1/2 bakje crimini paddestoelen (kastanjechampignons) - in schijfjes gesneden
    • 10 teentjes knoflook, grof gesneden
    • 1 tomaat, in vieren gesneden
    • een kleine handvol verse rozemarijn, gesneden
    • een kleine handvol verse oregano, gesneden
    • 2 eetlepels (30 ml) olijfolie
    • 250 g penne
    • 4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
    • 2 eetlepels tapenade

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 C.
    2. Meng de asperges, rode paprika, champignons, knoflook en tomaat in een bakblik. Sprenkel de rozemarijn en oregano erover en druppel er dan de olijfolie overheen. Rooster de groenten gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven.
    3. Kook de pijpjespasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet dan het water af. Meng de Parmezaanse kaas, de tapenade en de gebakken groente erdoor.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren