Penne met lentegroente

    Penne met lentegroente

    6keer bewaard
    25min


    81 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudige maar toch heerlijke maaltijd. We eten het heel vaak op onze "dagen zonder vlees."

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 bos verse asperges, schoongemaakt, harde onderkanten verwijderd en in drieën gesneden
    • 250 g peultjes, puntjes en steeltjes verwijderd
    • 250 g penne
    • 3 eetlepels (45 ml) olijfolie
    • 50 g gemalen Parmezaanse kaas
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Breng water met een klein beetje zout aan de kook in een grote pan. Doe de asperges erin en laat die twee minuten koken. Doe de doperwten erbij en laat het nog eens twee minuten koken. Neem de groente uit het water en leg ze in een grote schaal. Doe nu de pasta in het kokende water en laat het 8 tot 10 minuten koken, tot het ‘al dente’ is en giet dan het water af.
    2. Doe de pasta in de schaal met de asperges en doperwten. Voeg olijfolie, Parmezaanse kaas, zout en peper toe en schep alles goed door elkaar.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren