Pitabroodjes met gebakken aardappelen en ei

    Pitabroodjes met gebakken aardappelen en ei

    12keer bewaard
    7min


    59 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een snel klaar te maken en voedzame warme lunch. Doe er groente of kaas bij, als je wilt.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 shoarmabroodje, in tweeën gesneden
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 2 middelgrote aardappels, gekookt en in blokjes gesneden
    • 2 eieren, losgeklopt
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 1min  ›  Bereiding: 6min  ›  Klaar in:7min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 C. Leg de shoarmabroodjes in de oven om ze op te warmen.
    2. Verhit olie in een middelgrote braadpan op hoog vuur. Doe de aardappelen in de pan en bak ze licht aan, ongeveer vijf minuten, tot ze en beetje bruin beginnen te worden. Zet het vuur lager en roer de eieren erdoor. Bak ze voorzichtig roerend ongeveer een minuut, tot de eieren beginnen te stollen. Breng op smaak met zout en peper. Haal de pitabroodjes uit de oven en doe het aardappel-ei mengsel erin. Dien ze meteen op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    Sirina
    van
    0

    TOP! - 07 feb 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren