Portobello-pizza

    (140)

    Een heerlijk recept met de hoed van een portobello-paddestoel als pizzabodem. Probeer ook eens pesto in plaats van pastasaus, of wat je maar lekker vindt op een pizza. Een eenvoudige maaltijd voor één.


    116 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • de hoed van 1 grote portobello paddestoel
    • 1 eetlepel pastasaus
    • 50 g geraspte Mozarella kaas
    • 3 zwarte olijven, van pit ontdaan en in stukjes gesneden
    • 2 plakjes Chorizo-worst, in stukjes gesneden
    • 1 teentje knoflook, gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 190 C.
    2. Leg de paddestoel op een bakplaat en zet die 5 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de hoed uit de oven, doe de pastasaus in de open kant en leg de kaas, olijven, chorizo en knoflook er bovenop.
    3. Bak de portobello-pizza 20 nog minuten in de oven, of tot de kaas goudbruin en gesmolten is.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (140)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties