Regenboogforel met yoghurt-komkommersaus

    (89)

    Verse forel onder de grill en dan opgediend met een saus van yoghurt en komkommer. Een perfecte combinatie met gekookte krielaardappeltjes, verse tuinkruiden en citroen.


    92 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 225 g yoghurt
    • 1 komkommer, geraspt
    • 2 eetlepels gesneden verse dille
    • 1 volle theelepel geraspte citroenschil
    • 1 eetlepel olijfolie extra vierge
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 4 forelfilets (bij voorkeur regenboogforel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 12min  ›  Bereiding: 8min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng in een middelgrote kom de yoghurt, komkommer, dille, geraspte citroenschil, olie, het zout en de peper door elkaar. Zet het even opzij.
    2. Zet je de grill in de oven aan. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
    3. Kruid de stukken filet met zout en peper en leg ze op de bakplaat. Grill ze ongeveer 8 minuten, of tot ze gemakkelijk uit elkaar vallen als er een vork in geprikt wordt. Schep vlak voor het opdienen de yoghurtsaus over de vis.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (89)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties