Roereieren met tomaten en feta

    Roereieren met tomaten en feta

    34keer bewaard
    15min


    224 personen hebben dit gemaakt

    Een gemakkelijke manier om eens iets anders te doen met roereieren - heerlijk op geroosterd volkorenbrood.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • een flinke klont boter
    • 1/2 kleine ui, gesneden
    • 4 eieren, geklopt
    • 1 tomaat, gesneden
    • 100 g Feta (geitenkaas) - verkruimeld
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Smelt de boter in een braadpan op matig vuur, Doe de eieren in de pan en roer het af en toe door elkaar - het moet een soort roerei worden. Als de eieren bijna gaar zijn, voeg dan de stukjes tomaat en feta-kaas toe en strooi er peper en zout over. Bak het tot de kaas gesmolten is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    TimWagemakers
    0

    Lekker - 31 jul 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren