Roereieren uit de oven

    Roereieren uit de oven

    Foto recept: Roereieren uit de oven
    7

    Roereieren uit de oven

    (567)
    35min


    490 personen hebben dit gemaakt

    Deze roereieren zijn licht en luchtig. Ik maak ze vaak op deze manier voor de grote groep gasten met Kerstmis en er blijft nooit veel over!

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 100 g boter, gesmolten
    • 24 eieren
    • 2/3 afgestreken eetlepel (10 g) zout
    • 600 ml halfvolle melk

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 C.
    2. Giet de gesmolten boter in een ovenschaal van ca 25x35 cm. Meng de eieren en het zout goed met een garde en klop er dan geleidelijk de melk door. Giet het eiermengsel in de ovenschaal.
    3. Bak 10 minuten in de onafgedekte ovenschaal, roer het dan door en bak het nog eens 10 tot 15 minuten, tot de eieren gestold zijn. Dien het direct op.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (567)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren