Roereieren uit de oven

    Roereieren uit de oven

    6keer bewaard
    35min


    487 personen hebben dit gemaakt

    Deze roereieren zijn licht en luchtig. Ik maak ze vaak op deze manier voor de grote groep gasten met Kerstmis en er blijft nooit veel over!

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 100 g boter, gesmolten
    • 24 eieren
    • 2/3 afgestreken eetlepel (10 g) zout
    • 600 ml halfvolle melk

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 C.
    2. Giet de gesmolten boter in een ovenschaal van ca 25x35 cm. Meng de eieren en het zout goed met een garde en klop er dan geleidelijk de melk door. Giet het eiermengsel in de ovenschaal.
    3. Bak 10 minuten in de onafgedekte ovenschaal, roer het dan door en bak het nog eens 10 tot 15 minuten, tot de eieren gestold zijn. Dien het direct op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren