Salsa-rijst

    Salsa-rijst

    1keer bewaard
    30min


    142 personen hebben dit gemaakt

    Er bestaat geen eenvoudiger te maken pilaf en het is een geweldig bijgerecht voor vlees van de barbecue. En met witte of bruine bonen erbij lijkt het wel een gerecht uit Mexico.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 200 g witte rijst, ongekookt
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 450 ml water
    • 1 potje (ca 300 g) salsasaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:30min 

    1. Doe alle ingrediënten in een grote pan, roer door elkaar, breng aan de kook en zet dan het vuur laag - laat het 20 minuten zachtjes koken, tot de rijst gaar is. Maak de rijstkorrels los met een vork.

    Tip:

    Gebruik groentebouillon in plaats van water voor een vollere smaak.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren