Feta saganaki

    Feta saganaki

    15keer bewaard
    15min


    78 personen hebben dit gemaakt

    U kunt deze gebakken feta serveren met plakken rijpe, rode tomaat en citroen.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr feta
    • 1 ei
    • 1 theelepel verse oregano, zeer fijngesneden
    • 8 eetlepels witte bloem
    • 2 eetlepels olijfolie
    • versgemalen zwarte peper
    • 2 grote rijpe tomaten, in plakken
    • 1 citroen, in partjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. De feta in ong. 8 plakken snijden. In een kommetje ei met oregano opkloppen en daarin de plakken feta dippen. Het teveel aan ei afschudden en een laagje bloem geven.
    2. In een koekenpan op een middelhoog vuur olijfolie verhitten en daarin de kaas snel goudkleurig bakken. Tijdens het bakken eenmaal omdraaien. Droogdeppen met keukenrol.
    3. De feta met de plakken tomaat over een bord verdelen, zwarte peper erover strooien en garneren met wigjes citroen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren