Ukha (Russische vissoep)

    Ukha (Russische vissoep)

    1keer bewaard
    50min


    35 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke vissoep die in Rusland veel gegeten wordt. Probeer het ook eens met kabeljauw, rode mul, zeebaars of zalm.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 liter water
    • 2 aardappels, in blokjes gesneden
    • 1 ui, gesneden
    • 1 bosje fijngeknipte verse peterselie
    • 100 g visfilet, in blokjes gesneden
    • het sap van 1 citroen
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:50min 

    1. Doe het water in een grote pan en breng het aan de kook op hoog vuur. Doe de aardappels, ui en peterselie erbij. Laat het 10 tot 15 minuten koken en doe dan de vis erbij. Laat het nog 10 minuten koken, voeg dan het citroensap toe en breng het op smaak met peper en zout.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren