Wentelteefjes

    Wentelteefjes

    18keer bewaard
    35min


    495 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudig recept voor wentelteefjes, iedereen kan dit klaarmaken. Gebruik ieder brood dat je maar lekker vindt en geef er stroop, bacon en vers fruit bij, voor een brunch in Amerikaanse stijl.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 4 eieren
    • 175 ml halfvolle melk
    • 3 eetlepels lichtbruine basterdsuiker
    • 2 afgestreken theelepels geraspte nootmuskaat
    • 12 sneetjes brood
    • 1 eetlepel kaneelpoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Klop de eieren in een grote mengkom. Voeg de melk, bruine suiker en nootmuskaat toe en roer het goed door elkaar.
    2. Laat de sneetjes brood een tijdje weken in het eimengsel.
    3. Verhit een klein beetje olie in een koekepan op middelhoog vuur. Bak de sneetjes brood aan beide kanten bruin, strooi er dan wat kaneel over en dien ze meteen op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    Sermena
    van
    1

    - Gewaardeerd op - 02 jul 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren