Hapjes op basis van stokbrood

    Heel simpel en snel. Geinspireerd door wat je bij veel tapasbars in Barcelona kunt vinden. Je kunt met van alles varieren: roomkaas met gerookte zalm, een klein worstje, anjovis etc. Hier 2 voorbeelden.

    Karianne

    Utrecht, Nederland
    14 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • afbakstokbrood
    • stukje blauwaderkaas (100-150 gram)
    • enkele verse dadels
    • stukje (Bettine) geitenkaas (100-150 gram)
    • een paar rucolaslablaadjes
    • enkele walnoten gehakt
    • honing

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. bak het stokbrood af
    2. snij het stokbrood in plakjes van ongeveer 1 tot 1,5 cm
    3. beleg helft met blauwaderskaas
    4. snijd de dadels in hele kleine stukjes
    5. beleg de blauwaderkaas met dadel-snijsel
    6. beleg de andere helft van de broodplakjes met rucolasla
    7. leg op de rucolasla een plak geitenkaas
    8. druppel wat honing over de geitenkaas
    9. strooi wat kleingehakte walnoten over de geitenkaas

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren